Haemme projektipäällikköä teollisuuden asennus- ja huoltohommiin!

Vastuullasi on erilaisten asiakasprojektien johtaminen, nimetyille omille asiakkaillesi. Työhön kuuluu yleensä urakkapohjaisen asennus-, huolto- tai rakennustiimin johtaminen, asiakkaan kanssa sovitun aikataulun ja budjetin puitteissa.

 

Osaat lukea teknisiä suunnitelmia ja tehdä niiden pohjalta toteutussuunnitelmia. Olet vaikuttamassa firmamme kehityskulkuun omilla havainnoillasi. Hoidat työtäsi työparina operatiivisen johtajan kanssa, joka toimii myös esimiehenäsi. Haluat että asiat tehdään turvallisesti ja huomioit ympäristön vaikutukset, osana toteutusta.

Menestyt tehtävässä varmimmin, mikäli sinulla on kokemusta metallialan konepajan projektinjohto- ja esimiestehtävistä. Olet myös tehnyt metallialan töitä ja kykynet tekemään niitä aina tarvittaessa. Olet tottunut toimimaan oma-aloitteisesti, mutta osaat kysyä, mikäli asia on epäselvä. Pidät työskentelystä asiakkaiden edustajien kanssa ja olet systemaattinen. Pidät siitä, että työtehtävät vaihtelevat, mutta kykenet luomaan järjestystä ja kehittämään toimintatapojamme, aina kun koet sille olevan tarvetta. Kyky löytää lisää hommia, eli myydä palvelujamme, on ehdoton vahvuus.

Koulutustaustasi on todennäköisesti tekninen (insinööri, teknikko) tai olet hankkinut osaamisesi työssä oppimalla. Edellytämme useamman vuoden käytännön kokemusta konepajatyöskentelystä. 

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa työturvallisuudesta ei tingitä, mutta ilmapiiri pidetään rentona. Olet mukana mahdollistamassa asiakkaidemme tuotannon tuottavuuden ja työympäristön turvallisuuden. Saat lisää vastuuta ja haasteita, kykyjesi ja halujesi puitteissa. Meillä voit kasvaa kovan luokan projekti- ja hankejohtajaksi, joka johtaa haastavia asennus- ja muita asiakasprojektejamme oman porukan ja kumppaneidemme avustuksella. Uusi työpajasi sijaitsee Lohjalla, mutta työtehtävät liikuttavat sinua pääosin Etelä-Suomen alueella.

 

Makinakorjaamo Oy on 10 hengen yritys, joka huoltaa ja ylläpitää teollisuuden asiakkaiden tuotantolaitteita. Meillä on hyvä, rento tekemisen ilmapiiri. Kollegoina sinulla on joukko ammattilaisia (mm. asentajia, koneistajia, hitsaajia ja maalareita) mahdollistamassa nopean ja joustavan palvelun asiakkaillemme. Meillä jokainen työpäivä on erilainen. Hae hommaa klikkaamalla viereistä "nappia".