top of page
Search

Vuoden suosituimpia juttuja Länskärissä

Updated: Mar 13


Selaimeni tarjoili minulle Länsi-Uusimaan luetuimpia juttuja viime vuodelta. Siinä oli juttu meistä. Toimittaja oli kirjoittanut siihen totuudellisen, mutta todella raflaavan otsikon, jonka ansiosta juttua on luettu paljon koko Suomen laajuudella.


Juttu oli tehty Vuoden innovaatioyritys (Lohjalla) -maininnan saamisen yhteydessä. Toimittaja innostui tiedosta, että jaamme yrityksen tuloksesta osan työntekijöille, emmekä laita sitä kokonaan firman kehittämiseen. Tämä on täysin loogista: porukkamme ovat olleet mahdollistamassa hyvää tulosta, joten se on syytä palkita. TESsimme ei tunne tällaista tulospalkkiota, joten se tulee normikorotusten päälle.


Paras myynnin edistäjämme on aina ollut - ja tulee olemaan - hyvin tehty työ, koska se poikii lisää hyvin tehtyjä töitä.Ensimmäiset kaksi vuotta jaoimme 10 % tuloksesta työntekijöille ja loput investoitiin takaisin firmaan. Vuonna 2023 huhtikuussa loppunut tilikausi oli heikohko. Syy oli siinä että olimme pakotettuja muuttamaan tiloistamme joka tarkoitti isoa menetystä tuloksessa.


Koska muutto oli täysin riippumaton meistä, oli väärin että henkilöstön tulospalkkio romahti. Niinpä päätimme nostaa tulospalkkiota 50 prosenttia ylöspäin, eli 15 prosenttiin, pysyvästi.13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page