IMG_0283.JPG

Pekka Karvonen, LKP:n perustaja

Mistä kaikki alkoi...

Lohjan Korjauspalvelu Oy perustettiin Länsi-Uudenmaan kunnossapito Service Oy:n perustuksille. Vuosi oli 1992, suuren laman pohjakosketuksessa. Jatkamiselle oli hyvät edellytykset, koska edellisen yrityksen asiakaskunta oli tyytyväinen tarjottuun palveluun ja he kannustivat jatkamaan. 90 luvulla asiakaskunta kasvoi ja henkilöstömäärä lisääntyi 8 henkeen.

 

Vuosituhannen vaihteen jälkeen tehtiin firman mittakaavassa iso investointi oman työpajan koneisiin ja laitteisiin. Työ vakiintui pitkäaikaisiin, luottamukseen pohjautuviin asiakassuhteisiin. Käytännössä työ oli pitkälti määräaikaishuolto, kunnossapitoa ja projektihommia. Teimme myös paljon isoja projektityyppisiä asennushommia, eri asiakkaille 2000-2010 (linjan uudistuksia, koneiden saneeraustöitä jne.)

Suurimpia asiakkaitamme vuosien varrelta (kiitos kaikille luottamuksesta):

 

MetsäWood (entinen Metsäliitto)

Optiroc (Partekin tiilitehdas)

Cembrit (entinen Minerit)
Mahogany 

Paikalliset paperitehtaat

Vuonna 2020 toukokuussa, Makinakorjaamo Oy osti Lohjan Korjauspalvelun liiketoiminnan ja nimen. Sama porukka ja tekeminen jatkuu, mutta yrityksen toimitusjohtajuuden otti vastaan Jari Niemelä. Pekka Karvonen opettaa "seuraavalle sukupolvelle" firman oppeja syksyyn 2020 asti työnjohtajana. 

 

Sivujen päivitys on jäänyt alkutohinoissa jalkoihin, mutta uudistetut sivut avautuvat vielä 2020 aikana.