top of page

JARI

makina-highres-25.jpg

Milloin aloitin Makinalla tai sen edeltäjällä?

Aloitin toukokuussa 2020, kun firma perustettiin. Sitä ennen olin autellut firmaa sapattivapaallani, mutta se oli hyvin pienimuotoista.

 

Olen ollut liiketoiminnan johtotehtävissä noin 15 vuoden ajan, suurilla kansainvälisillä ja pienillä Suomalaisilla yrityksillä. Sitä ennen toimin liiketoiminnan asiantuntijatehtävissä.

 

Mitä hommia osaan?

Minulle on noin 20 vuoden kokemus henkilöstöhallinnosta ja sen johtamisesta. Olen ollut muutosjohtamisen ammattilainen ja toiminut henkilöstöjohtajana reilun tovin. Olen ollut toimitusjohtajan tehtävissä kolmessa eri yrityksessä, reilun 5 vuoden ajan.

Minulle on useampi kaupallinen koulutus repussa ja parhaillaan opiskelen oman toimeni ohella Laurean ylemmän ammattikorkeakoulun turvallisuusjohtamisen maisteriohjelmassa, tavoitteena valmistua 2022 loppuun mennessä.

 

Mitä kukaan muu (makinalainen) ei tiennyt minusta aiemmin?

Monet tietävät että olen suuri Triumph-moottoripyörien fani ja harrastaja, mutta tätä he eivät ehkä tiedä: Toteutin 20 vuotta sitten haaveeni opetella espanjan kieli ja tutustua paikalliseen kulttuuriin.

 

Otin 3 kuukautta virkavapaata ja opiskelin kieltä Valkeakoskella 12 tuntia päivässä, jonka jälkeen näin uniakin espanjaksi. Olen sen jälkeen reissannut maata reppu selässä pitkin ja poikin + asunutkin pienen tovin (4 kk) Barcelonassa. Suunnitelmana on asua jossain vaiheessa sillä suunnalla pidempikin ajanjakso. Hasta otra!

 

bottom of page