top of page

TEOLLISUUDEN NESTESUODATTIMET

logo RESY.png

!

(LIIAN) KUUMAA KAMAA

 

Tiesitkö, että leikkuunesteen ideaali lämpötila on 18-22 astetta. Jos vain suodatat nesteen, etkä viilennä sitä, se palautuu takaisin tuotantoon liian kuumana, joka heikentää olennaisesti leikkausnesteen ominaisuuksia ja kuluttaa leikkausterät nopeammin.

!

PESE VIHREÄMMIN, ILMAN VIHERPESUA

 

Tiesitkö, tehokkaan suodatinjärjestelmän lisääminen CNC- ja muiden koneidesi suodatukseen on
todellinen ekoteko! Voit säästää sekä ongelmajätenesteen määrissä että uuden leikkuunesteen
ostoissa niin että laiteinvestointi on takaisinmaksettavissa tyypillisesti ¼ ajassa laitteen eliniästä
(noin 20 vuotta).

!

KESKITTÄMINEN SÄÄSTÄÄ LOMPAKKOA JA LUONTOA

 

Tiesitkö, että tekemällä keskitetyn suodatusjärjestelmän, selviät useiden eri suodatinlaitteiden
sijaan yhdellä tai kahdella suodattimella. Samalla keskitetyssä järjestelmässä voidaan esimerkiksi
leikkuuneste viilentää ennen kuin se palautetaan takaisin tuotantoon.

Edustamme Suomessa Resyn laadukkaita nauhasuodattimia. Voit kauttamme ostaa pelkän suodattimen, suodattimen nestesäiliöllä tai suodattimen säiliöllä ja kytkettynä sen haluamallasi tavalla tuotantoosi (sähkö-, turvallisuus-, ja automaatioliitännät).

Suodatettava neste voi olla vettä, öljypohjaista tai emulsionestettä. Suodatettava ainesosa voi olla mitä vain metallihiukkasista hiekkaan.

Mille aloille nestesuodatin soveltuu? Se soveltuu kaikille tuotantolaitoksille, joissa leikataan tai muokataan metallia. Yleensä asiakkaillamme on rivi CNC-koneita, joihin on kustannus- ja ympäristösyistä ostettu rivi suodattimia. Oikeastaan suodatinjärjestelmää voivat hyödyntää kaikki teollisuuden alat, joissa neste pitää jollain tapaa puhdistaa joko palautettavaksi takaisin tuotantoon ja/tai pienentämään jätteestä koituvia kustannuksia sekä kassaan että ympäristölle.

Meiltä saat myös varaosat Resyn suodatinlaitteisiin, kuten myös suodatinkankaat. Käytämme Resyn asiantuntijoita tapauksissa, jossa oma osaamisemme loppuu.


Ota yhteyttä ja suunnittelemme tuotantolaitteellesi mahdollisimman kustannustehokkaan ja ekologisen vaihtoehdon niin että tuotantoprosessi entisestään paranee laadukkaamman leikkuunesteen ansiosta.

Lisää tietoa RESY tuotteista

bottom of page