top of page

FIRMAN TAUSTAT

Makinan mutkat

1992 - KAIKEN ALKU

Makinan tarina alkaa itseasiassa jo yli 30 vuoden takaa. Tällöin Pekka Karvonen kumppaneineen päätti keskellä suuren laman perustaa metallipajan, joka tarjoaisi huolto- ja ylläpitopalveluja Lohjan alueen teollisuudelle. Yritys sai nimeksi Lohjan Korjauspalvelu Oy.

2020 MAKINA SYNTYI

Makina perustettiin, kun Patentti- ja Rekisterihallitukselle jätettiin perustamisilmoitus. Se tapahtui perjantaina 13. päivä maaliskuuta 2020. Samaan aikaan Kiinassa aivasteltiin ensimmäisiä kertoja tavalla, joka tuli muuttamaan koko maailman.

2000 LUVUN ALKU

2000-luku oli kasvun aikaa ja henkilömäärä kasvoi ja pieneni asiakkaiden tarpeiden mukaan. Hommat tehtiin aina niin että asiakkaalla ei ollut valittamista. Tai jos oli, asia korjattiin. Suomessa oli meneillään iso IT-huuma, mutta usko suomalaisen metallimiehen osaamiseen ei horjunut.

TULEVAISUUS

Makina haluaa olla kahta asiaa: Suomen paras vaikeiden teollisuusprojektien toteuttaja, yhdessä laajan kumppaniverkoston kanssa. Haluamme olla myös Etelä-Suomen halutuin työnantaja. Sen eteen olemme valmiita tekemään normaalia enemmän.

bottom of page