top of page
Search

Makina investoi omaan plasmaleikkuriin ja maalaamoon

Pitkän harkinnan - ja pakkomuuton takia - Makina päätti investoida omaan plasmaleikkuriin ja maalaamoon. Tavoitteena on vähentää asiakkaiden toimitusaikoja merkittävästi. Nyt odotamme 1-2 viikkoa metalliosia ja vielä pidempään että saamme tekemillemme tuotteille maalipinnan. Jatkossa tämä tapahtuu päivissä, ei viikoissa.


Hankkeen kokonaisarvo ylittää omat työt lisättynä 200 000 euroa. Hankkeeseen haettiin Elykeskuksen kautta eurooppalaista EAKR-rahoitusta, yrityksen kehittämisavustuksena. Hanke on Hämeen elinkeino-, liikenne-, ja ympäristökeskuksen koordinoimaa. Avustussumma on vielä avoinna, koska maksatuspäätöksiä ei ole vielä tehty.


Hanke alkoi 1.5.2022 ja kesti vuoden 2023 loppuun asti.Nopeampien toimitusaikojen lisäksi hanke on jo tuottanut merkittäviä muita hyötyjä. Olemme vähentäneet metallileikkeiden ostamista 80 prosentilla ja samalla vähentäneet satoja kuljetuksia meille ja meiltä eteenpäin maalaamoon. Samalla saimme levyhyllyt turvalllisesti asetettua, lähelle plasmaleikkuria.4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page