top of page

TEOLLISUUDEN FYYSINEN HENKILÖTURVA

Tarjoamme teollisuuden palveluksessa oleville työntekijöille henkilöturvaa parantavia ratkaisuja. Kartoitamme tilat yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme tiloista 3D-mallinnuksen. Sen jälkeen teemme ehdotuksen siitä miten turvallisuusriskit korjataan. Suunnitelmassa on mukana aikataulut ja toimenpiteet priorisoituna, hinta-arvio mukaan lukien.

Osa asiakkaista saa homman heti valmiiksi ja joissain kohteissa, esimerkiksi koko tuotantolinjan ollessa kyseessä, muutos voi kestää useamman vuoden. Käytännön tasolla ratkaisut voivat olla turvasiltoja, portaita, kaiteita, törmäyssuojia tai putoamisen suojavälineitä.

Ratkaisu sovitaan yhdessä huomioiden turvallisuustaso ja käytettävissä oleva budjetti.

MÄÄRITTELY

Alkukartoitus

Tavoitetilan asettaminen

3D-keilaus

Toteutussuunnitelma

Aikataulu

Budjetti

SUUNNITELMA

TOTEUTUS

Toteutus suunnitelman mukaisesti

Dokumentoitu 3D-mallinnus tehdyistä korjauksista ja kuvaus uusista turvallisuusratkaisuista

Screen Shot 2021-03-18 at 15.27.38.png
Screen Shot 2021-03-18 at 15.21.24.png

Kohdekohtainen turvallistaminen

 

Turvasillat, portaat, tasot, kaiteet, törmäyssuojat

 

Suunnitelmat voimme viedä suoraan 3D-malliin (dwg)

Suurten tilojen turvallistaminen (kuten kokonaisen tuotantohallin turvallistaminen)

 

Aloitamme usein tilan 3D-keilauksella, jolloin saamme tiedon nykytilasta millimetrien tarkkuudella. Voimme tuoda malliin omat ehdotuksemme, komponenttitasolla. Näin suojaamme kulkuväylät ja vähennämme loukkaantumisriskejä, katsomalla koko kuvaa.

download.png
csm_Innotech-Absturzsicherungen-Referenz
csm_Innotech-Absturzsicherungen-Referenz

Tänä päivänä INNOTECH on yksi Euroopan suurimmista valmistajista, joka on erikoistunut yksinomaan turvajärjestelmien tuotantoon.

 

Tilastojen mukaan työskentely katoilla ja korkeissa paikoissa aiheuttaa vuodessa satoja onnettomuuksia. Nämä onnettomuudet voidaan ehkäistä asianmukaisilla turvalaitteilla ja korkealaatuisten putoamissuojajärjestelmien huolellisella asennuksella.

Maahantuomme ja edustamme laadukkaita Innotechin putoamissuojia. Teemme kartoituksen paikan päällä, jonka jälkeen ehdotamme ratkaisua, hintoineen asennettuna.

Makina on myös sertifioitunut Innotechin putoamisratkaisujen tarkistaja.

bottom of page